Coördinator Support

Heb jij hét DNA waarnaar wij op zoek zijn?

Hoe meer we ontdekken over het microbioom en de microbiële wereld, hoe meer we ons realiseren dat er nog veel meer te ontdekken is. We staan pas aan het begin om de rol van het microbioom in gezondheid, ziekte, voeding en zelfs in duurzamere landbouw echt te begrijpen.

BaseClear werkt actief samen met andere experts in het veld om het microbioom in kaart te brengen en te gaan toepassen in verschillende industrieën. Als onderdeel van onze missie om het begrip en de toepassing van micro-organismen voor een duurzamere, veiligere en gezondere toekomst te versnellen, is één van onze doelen om een toonaangevende partner te worden in microbioom-onderzoek.

In de afgelopen drie decennia hebben we ervaring en steeds sterkere expertise opgebouwd in DNA onderzoek naar micro-organismen. BaseClear biedt een compleet pakket van genomics-diensten aan, waaronder: metagenomics, microbioom-analyse en de veiligheidsbeoordeling van microbiële stammen zoals benodigd voor goedkeuringsaanvragen aan regelgevende instanties. We zijn de expertise partner voor veel toonaangevende merken in verschillende industrieën, zoals de (bio)farmacie, cosmetica, voedingsindustrie en diergezondheid in zowel Nederland, Europa als daarbuiten.
We hebben momenteel ongeveer 65 werknemers en zijn gevestigd in het hart van het Leiden Bio Science Park, de toonaangevende biomedische hotspot in Europa.

Voor de Afdeling Support zijn we op zoek naar versterking van het team dat bestaat uit 5 medewerkers. De werkzaamheden zijn zeer divers, waarbij een nauwe samenwerking met collega’s van interne afdelingen en externe partijen een grote rol spelen. Geen dag is hetzelfde omdat we dagelijks moeten inspelen op diverse behoeften.

Word jij onze nieuwe collega die snel kan schakelen en prioriteiten kan stellen? Ben jij de kandidaat die een coördinatie rol ambieert? Dan zien wij graag een reactie van jou tegemoet op onze vacature voor:

Coördinator Support (1 FTE)

 

Wat houdt de functie in?

  • Coördinatie en uitvoer periodieke controles, shipments, werkzaamheden afdeling support;
  • Toezicht houden op afgesproken deadlines en indien nodig escaleren naar de manager;
  • Voorstellen en meewerken aan verbeterpunten en afdelingsjaardoelen;
  • Ondersteuning en medebeheer van het Facility Management Information systeem;
  • Procurement en ondersteuning bestellingen;
  • Apparatuurbeheer en planning preventief onderhoud;
  • Diverse neventaken zoals afvoer, project- en zendingregistratie, temperatuur monitoring, verwerken van diverse maatregelen;
  • Back-up van de Laboratorium Manager bij afwezigheid.

Wie zoeken we?

Jij hebt een HBO werk- en denkniveau in een relevante richting met minimaal 2 jaar werkervaring, je bent een flexibel persoon en praktisch ingesteld. Je werkt graag in teamverband, maar weet je ook goed alleen te redden. Je wordt enthousiast van het coördineren van verschillende werkzaamheden en het meedenken om jaardoelen van de afdeling te realiseren.

Een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is nodig om deze functie goed te kunnen uitvoeren. Ervaring in het werken volgens kwaliteitssystemen (ISO-17025, ISO-27001 en GMP) is een pré.

Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Leiden.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een afwisselende functie in een state-of-the-art gebouw, midden op het Bio Science Park. Je begint met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. We hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Sander Mulders (Laboratorium Manager) via telefoonnummer 071 – 523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V. onder vermelding van vacaturenummer 2022-CS01, naar jobs@baseclear.nl.

Sluitingsdatum: 15 juli 2022

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form