Wil jij ons financiële team komen versterken?

BaseClear is een contractlaboratorium dat gespecialiseerd is in DNA analyses. Wij hebben ca. 60 medewerkers en zijn gevestigd op het Bio Science Park in Leiden. In 25 jaar tijd hebben wij met veel plezier en door hard werken een grote internationale klantenkring opgebouwd. BaseClear voert een breed assortiment aan routinematige DNA-testen. Onze opdrachtgevers zijn onder meer te vinden in het bedrijfsleven, de klinische en farmaceutische markt, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Het financiële team zoekt uitbreiding. Wij willen graag in contact komen  met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten voor de functie van:

Financieel Administratief Medewerker

0,8/1,0 FTE

Over de functie:

Als Financieel administratief medewerker geef je ondersteuning aan alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de afdeling boekhouding. Deze afdeling bestaat momenteel uit drie personen. Belangrijkste taken in deze functie zijn gericht op:

  •  Facturering (verkoop) en debiteurenbeheer.
  • Ondersteunen inkoopadministratie;
  • Het controleren en boeken van binnenkomende facturen voor de verschillende afdelingen en werkmaatschappijen;
  • Verwerken van banktransacties van de diverse werkmaatschappijen;
  • Ondersteunende werkzaamheden voor de financial controller waaronder hulp bij periode afsluitingen.

We zijn opzoek naar:

Een ambitieus, flexibel, gedreven en resultaatgericht persoon. Je bent woonachtig in de buurt van Leiden en kan vier tot vijf dagen per week op kantoor aanwezig zijn. Je bent in staat om onder druk van deadlines nauwkeurig en resultaatgericht te werken. Verder kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent doortastend en hebt de ambitie om binnen een aantal jaren te groeien naar een senior functie op de administratie. Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal is een vereiste.

Opleidingseis voor deze functie is een afgeronde studie Moderne Bedrijfsadministratie met de ambitie om verder te studeren voor SPD. HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante financieel administratieve werkervaring en kennis op het gebied van facturatie/debiteurenbeheer en de inkoopadministratie.

Wij bieden:

Een uitdagende functie in een groeiend high-tech bedrijf, waarbij met een grote mate van zelfstandigheid in teamverband wordt gewerkt. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij bieden een beloning op basis van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens geven wij ondersteuning bij het volgen van opleidingen.

Informatie over bovenstaande functie kun je verkrijgen bij de heer Ruud Overbeek (Finance Manager) of de heer Edwin Galle (CFO), tel. 071 523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V.. naar jobs@baseclear.nl.

Sluitingsdatum: 31 mei 2019
Vacaturenummer: 2019-FA01

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form