Financieel Administratief Medewerker

Wil jij ons financiële team komen versterken?

Hoe meer we ontdekken over het microbioom en de microbiële wereld, hoe meer we ons realiseren dat er nog veel meer te ontdekken is. We staan pas aan het begin om de rol van het microbioom in gezondheid, ziekte, voeding en zelfs in duurzamere landbouw echt te begrijpen. BaseClear werkt actief samen met andere experts in het veld om het microbioom in kaart te brengen en te gaan toepassen in verschillende industrieën. Als onderdeel van onze missie om het begrip en de toepassing van micro-organismen voor een duurzamere, veiligere en gezondere toekomst te versnellen, is één van onze doelen om een toonaangevende partner te worden in microbioom-onderzoek.

In de afgelopen drie decennia hebben we ervaring en steeds sterkere expertise opgebouwd in DNA onderzoek naar micro-organismen. BaseClear biedt een compleet pakket van genomics-diensten aan, waaronder: metagenomics, microbioom-analyse en de veiligheidsbeoordeling van microbiële stammen zoals benodigd voor goedkeuringsaanvragen aan regelgevende instanties. We zijn de expertise partner voor veel toonaangevende merken in verschillende industrieën, zoals de (bio)farmacie, cosmetica, voedingsindustrie en diergezondheid in zowel Nederland, Europa als daarbuiten. We hebben momenteel ongeveer 65 werknemers en zijn gevestigd in het hart van het Leiden Bio Science Park, de toonaangevende biomedische hotspot in Europa.

Het financiële team zoekt uitbreiding. Wij willen graag in contact komen met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten voor de functie van:

Financieel Administratief Medewerker (m/v)

0,8 / 1,0 FTE

Functie:

Als Financieel administratief medewerker geef je ondersteuning aan alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de afdeling boekhouding. Deze afdeling bestaat momenteel uit vier personen. Tot je taken behoren o.a. allerlei algemene administratieve werkzaamheden:

  • Bank en creditcard afschriften boeken.
  • Verkoopnota’s opstellen en versturen (facturering).
  • Inkoopfacturen verwerken.
  • Declaraties inboeken.
  • Gegevens crediteuren kloppend houden.
  • Crediteurenbatches betaalbaar stellen.
  • Fiatverzoeken aan budgethouders en toezicht op voortgang ervan.
  • Maandelijkse controle (openstaande/lopende) inkooporders.
  • Toezicht op prijsverschillen tussen inkooporder en inkoopfactuur, waar nodig voorraden herwaarderen.

Profiel:

We zijn op zoek naar een ambiteus, flexibel, gedreven en resultaatgericht persoon. Je bent woonachtig in de buurt van Leiden en je kan vier tot vijf dagen per week werken. Je bent in staat om onder druk van deadlines nauwkeurig en resultaatgericht werken. Verder ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent doortastend. Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal is een vereiste.

Opleidingseis voor deze functie is een afgeronde studie MBO Bedrijfsadministrateur niveau 4. Wij vragen geen tot enkele jaren relevante financieel administratieve werkervaring.

Aanbod:

Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend high-tech bedrijf, waarbij met een grote mate van zelfstandigheid in teamverband wordt gewerkt. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij bieden een beloning op basis van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens geven wij ondersteuning bij het volgen van opleidingen en bieden we doorgroeimogelijkheden.

Informatie over bovenstaande functie kunt u verkrijgen bij heer Ruud Overbeek (Manager Finance) of de heer Edwin Galle (CFO) via het telefoonnummer 071 – 523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V. onder vermelding van vacaturenummer 2021-FA01, naar jobs@baseclear.nl.

Sluitingsdatum: Tot ingevuld.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form