HR Manager

Heb jij hét DNA waarnaar wij op zoek zijn?

Het begrijpen en toepassen van de microbiële wereld is essentieel voor het verbeteren van de gezondheid van mens en dier, en voor een duurzame toekomst van de planeet. BaseClear heeft tientallen jaren ervaring en expertise in microbieel DNA-onderzoek. Ons team creëert innovatieve oplossingen die het begrip en gebruik van micro-organismen versnellen.

Wij zijn de expertisepartner voor vele toonaangevende bedrijven in diverse industrieën, zoals de (bio)farmacie, cosmetica, voedingsmiddelen en diergezondheid in zowel Nederland, Europa als daarbuiten. We hebben momenteel ongeveer 65 medewerkers en zijn trots gelegen in het hart van het bloeiende Leiden Bio Science Park.

Vanwege onze groeiambities zijn wij op zoek naar een:

HR Manager

(in overleg 36 tot 40 uur)

 

Wat ga je doen?

BaseClear is een bedrijf met groeiambities. Deze ambities hebben ook invloed op verdere ontwikkeling van HR activiteiten waarvan de afgelopen jaren een goede basis is gelegd voor de verschillende HR thema’s. Vanwege de ontwikkeling naar een meer lerende organisatie, is o.a. het opzetten van een nieuw learning & training programma een van  de wensen van de organisatie om opgepakt te worden.

Daarnaast:  

  • Ben je eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden over de diverse HR thema’s.
  • Adviseer je de MT leden en de operationeel managers over recruitment, onboarding, learning & development, perfomance management en de ontwikkeling van de medewerkers.
  • Bewaak je de consistente uitvoering van HR beleid.
  • Vertaal je in- en externe ontwikkelingen naar concreet (nieuw) HR beleid.
  • Signaleer je knelpunten binnen de organisatie en voorzie je het MT van advies en verbetervoorstellen.
  • Implementeer je nieuwe procedures en processen.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren HR manager die enthousiast wordt om zelfstandig de verschillende HR thema’s op te pakken: te ontwikkelen, te implementeren en uit te voeren. Uiteraard weet je door je ervaring hoe je MT leden en operationeel managers mee kan nemen en kunt coachen in hun rol als leidinggevende.

Je bent in staat focus te houden op de onderwerpen waar de prioriteiten liggen die jij in overleg met het MT bepaalt. Daarnaast weet je goed te schakelen tussen strategische onderwerpen en hands-on taken die ook bij deze rol horen. Je voelt je thuis in een “trekkers-rol” om de verschillende HR thema’s te implementeren en daarmee de organisatie te begeleiden in de groeiambities. Naast je enthousiasme, ben je flexibel en gedreven en kan je met je ‘can-do’ mentaliteit de druk van deadlines prima aan.

Aanvullend:

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR manager, bij voorkeur in een commerciële omgeving met hoogopgeleide medewerkers.
  • Je beschikt over minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur Human Resources Management.
  • Goede kennis van de Nederlandse- en Engelse taal is een vereiste.

Aanbod:

Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie. Wij bieden je hierdoor een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng voor 36 – 40 uur in een groeiend high-tech bedrijf op het BioScience Park. Als een aantal grotere thema’s uitgerold zijn, is de volgende stap een bredere HR managersrol inrichten. Je bruto maandsalaris hangt af van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals remote werken en goede trainingsmogelijkheden.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Derek Butler (CEO) via het telefoonnummer 071- 523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V. onder vermelding van vacaturenummer 2022-HR01 naar jobs@baseclear.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.                                                                                                 

 

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form