Laboratorium Assistent

Heb jij hét DNA waarnaar wij op zoek zijn?

Hoe meer we ontdekken over het microbioom en de microbiële wereld, hoe meer we ons realiseren dat er nog veel meer te ontdekken is. We staan pas aan het begin om de rol van het microbioom in gezondheid, ziekte, voeding en zelfs in duurzamere landbouw echt te begrijpen. BaseClear werkt actief samen met andere experts in het veld om het microbioom in kaart te brengen en te gaan toepassen in verschillende industrieën. Als onderdeel van onze missie om het begrip en de toepassing van micro-organismen voor een duurzamere, veiligere en gezondere toekomst te versnellen, is één van onze doelen om een toonaangevende partner te worden in microbioom-onderzoek.

In de afgelopen drie decennia hebben we ervaring en steeds sterkere expertise opgebouwd in DNA onderzoek naar micro-organismen. BaseClear biedt een compleet pakket van genomics-diensten aan, waaronder: metagenomics, microbioom-analyse en de veiligheidsbeoordeling van microbiële stammen zoals benodigd voor goedkeuringsaanvragen aan regelgevende instanties. We zijn de expertise partner voor veel toonaangevende merken in verschillende industrieën, zoals de (bio)farmacie, cosmetica, voedingsindustrie en diergezondheid in zowel Nederland, Europa als daarbuiten. We hebben momenteel ongeveer 65 werknemers en zijn gevestigd in het hart van het Leiden Bio Science Park, de toonaangevende biomedische hotspot in Europa.

Voor onze groeiende Support afdeling zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Laboratorium Assistent

(1,0 FTE)

 

Functie:

Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden ter ondersteuning van ons geaccrediteerd moleculair biologisch laboratorium. De taken zijn divers en omvatten o.a.:

  • Inkoop, ontvangst en registratie van goederen en opdrachten.
  • Laboratoriumbeheer waaronder voorraadbeheer, schoonmaak en afvoer van bedrijfs- en chemisch afval.
  • Apparatuur beheer, waaronder registratie, uitvoer en coördinatie van onderhoud.
  • Logistieke werkzaamheden van kits en zendingen.
  • Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, waaronder maken van diverse reagentia, periodieke controles en bijhouden van documenten.

Je rapporteert aan de Laboratorium Manager.

Profiel:

Je bent in het bezit van een minimaal MLO niveau 4 in een relevante richting met minimaal 2 jaar werkervaring. We zoeken een enthousiast en flexibel persoon met een pragmatische werkhouding.

Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken en helder communiceren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en werkt nauwkeurig en resultaatgericht.

Ervaring met het werken volgens kwaliteitssystemen (ISO-17025, ISO-27001 en GMP) is een pré.

Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Leiden.

Verder heb je de ambitie en potentie om in de toekomst door te groeien in een coördinerende rol, waarbij je de juiste prioriteiten kunt stellen.

Aanbod:

Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend high-tech bedrijf, waarbij met een grote mate van zelfstandigheid in teamverband wordt gewerkt. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij bieden een beloning op basis van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie over bovenstaande functie kan je verkrijgen bij Sander Mulders (Laboratorium Manager) via het telefoonnummer 071 – 523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V. onder vermelding van vacaturenummer 2021-LA01, naar jobs@baseclear.nl.

Sluitingsdatum: Tot ingevuld.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form