Laboratorium Assistent

Heb jij hét DNA waarnaar wij op zoek zijn?

Hoe meer we ontdekken over het microbioom en de microbiële wereld, hoe meer we ons realiseren dat er nog veel meer te ontdekken is. We staan pas aan het begin om de rol van het microbioom in gezondheid, ziekte, voeding en zelfs in duurzamere landbouw echt te begrijpen.

BaseClear werkt actief samen met andere experts in het veld om het microbioom in kaart te brengen en te gaan toepassen in verschillende industrieën. Als onderdeel van onze missie om het begrip en de toepassing van micro-organismen voor een duurzamere, veiligere en gezondere toekomst te versnellen, is één van onze doelen om een toonaangevende partner te worden in microbioom-onderzoek.

In de afgelopen drie decennia hebben we ervaring en steeds sterkere expertise opgebouwd in DNA onderzoek naar micro-organismen. BaseClear biedt een compleet pakket van genomics-diensten aan, waaronder: metagenomics, microbioom-analyse en de veiligheidsbeoordeling van microbiële stammen zoals benodigd voor goedkeuringsaanvragen aan regelgevende instanties. We zijn de expertise partner voor veel toonaangevende merken in verschillende industrieën, zoals de (bio)farmacie, cosmetica, voedingsindustrie en diergezondheid in zowel Nederland, Europa als daarbuiten.
We hebben momenteel ongeveer 65 werknemers en zijn gevestigd in het hart van het Leiden Bio Science Park, de toonaangevende biomedische hotspot in Europa.

Voor de afdeling Support zijn we op zoek naar versterking van het team dat bestaat uit 5 medewerkers. De werkzaamheden zijn zeer divers, waarbij een nauwe samenwerking met collega’s van interne afdelingen en externe partijen een grote rol spelen. Geen dag is hetzelfde omdat we dagelijks moeten inspelen op diverse behoeften. Word jij onze nieuwe collega die snel kan schakelen en prioriteiten kan stellen? Dan zien we graag een reactie van jou tegemoet op onze vacature voor:

Laboratoriumassistent

(1 FTE)

Wat houdt de functie in?

  • Goederenontvangst en registratie
  • Verwerken van klant opdrachten voor diverse disciplines en sample registratie.
  • SelectaMark productie werkzaamheden
  • Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, waaronder maken van diverse reagentia, periodieke controles, bijhouden van documenten en archievering van documenten
  • Versturen van uitgaande zendingen, met de daar bijhorende administratie.
  • Laboratoriumbeheer waaronder voorraadbeheer, schoonmaak en afvoer van bedrijfs- en chemisch afval.

Wie zoeken we?

Je bent in het bezit van een MLO niveau 3 diploma in een relevante richting. Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal een vereiste. Je werkt graag in teamverband, maar weet je ook goed alleen te redden.

Je bent een enthousiast en flexibel persoon met een pragmatische werkhouding, waarbij je nauwkeurig en resultaatgericht werkt. Ervaring met het werken volgens kwaliteitssystemen (ISO-17025, ISO-27001 en GMP) is een pré. Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Leiden.

Wat bieden we je?

Wij bieden je een afwisselende functie in een state-of-the-art gebouw, midden op het Bio Science Park. Je begint met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris hangt af van je leeftijd en ervaring  en we hebben een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Sander Mulders (Laboratorium Manager) via telefoonnummer 071 – 523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V. onder vermelding van vacaturenummer 2022-LA01, naar jobs@baseclear.nl.

Sluitingsdatum: 15 Okt 2022

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form