Heb jij de DNA structuur die wij zoeken?

BaseClear is een contractlaboratorium gespecialiseerd in genomics onderzoek en biedt een breed assortiment aan DNA-testen in de Life Sciences. Wij hebben nu ca. 65 medewerkers in dienst en zijn gevestigd op het Bio Science Park in Leiden. In 25 jaar tijd hebben wij met veel plezier en door hard werken een grote internationale klantenkring opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn onder meer te vinden in het bedrijfsleven, de food- & farmaceutische markt, universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Voor onze groeiende Operations afdeling zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Laboratorium assistent

(0,8 FTE)

Functie:

Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden ter ondersteuning van ons geaccrediteerde moleculair biologisch laboratorium. De taken zijn divers en omvatten o.a.:

  • laboratorium beheer, waaronder schoonmaak en verwerking/afvoer van bedrijfs- en chemisch afval
  • apparatuur beheer, waaronder plegen/laten uitvoeren van onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden (o.a. sequencers, robots, thermocyclers etc.)
  • laboratorium voorraadbeheer, waaronder ontvangst, registratie, vrijgifte, uitgifte van goederen en magazijnbeheer
  • uitvoeren van ondersteunende moleculair biologische werkzaamheden, waaronder maken van reagentia
  • uitvoeren van kwaliteitscontroles

Er wordt aan de laboratorium coördinator gerapporteerd.

Profiel:

Je bent in het bezit van een (K)MLO diploma in een relevante richting en hebt bij voorkeur ervaring met bovengenoemde werkzaamheden. We zoeken een enthousiast, flexibel en gedreven persoon gericht op het ontzorgen van het laboratorium. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken, helder communiceren. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal en werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Ervaring met het werken volgens kwaliteitssystemen (ISO-17025, ISO-27001 en GMP) is een pré. Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Leiden.

Aanbod:

Wij bieden een uitdagende (32-40 uur) functie in een groeiend high-tech bedrijf, waarbij met een grote mate van zelfstandigheid in teamverband wordt gewerkt. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Wij bieden een beloning op basis van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie over bovenstaande functie kan je verkrijgen bij Jan Peter Heutink (Manager Operations) via het telefoon nummer 071 – 523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V. (onder vermelding van het vacaturenummer) naar jobs@baseclear.nl.

Sluitingsdatum: 01 juni 2019 – Vacaturenummer 2019-LA01

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form