Do you have the DNA structure we are looking for?

BaseClear is een contractlaboratorium gespecialiseerd in genomics onderzoek en biedt een breed assortiment aan DNA-testen in de Life Sciences. Wij hebben circa 65 medewerkers en zijn gevestigd op het Bio Science Park in Leiden. In ruim 25 jaar tijd hebben wij met veel plezier en door hard werken een grote internationale klantenkring opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn onder meer te vinden in het bedrijfsleven, de Food en Farma markt, universiteiten en onderzoeksinstellingen. BaseClear is ISO17025 geaccrediteerd voor haar Next Generation Sequencing activiteiten. Onze microbiologische en sequencing diensten bieden wij ook onder GMP aan.

Wij zouden graag in contact willen komen met enthousiaste en gemotiveerde kandidaten voor de functie van:

QA Officer

(0,8 – 1,0 FTE)

Functie

Als QA Officer heb je samen met de QA Manager de verantwoordelijkheid en bevoegdheid het kwaliteitsmanagementsysteem van BaseClear te onderhouden en continue te verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem is gebaseerd op zowel ISO17025 als GMP. De functie valt onder de afdeling QA. Er wordt aan de COO gerapporteerd.

  • Je schrijft of verbetert kwaliteitsdocumenten zoals procedures, werkinstructies en analysevoorschriften.
  • Je bent op de hoogte van (ontwikkelingen in) relevante ISO17025 en GMP regelgeving, en werkt continu aan vergroting van het kwaliteitsbewustzijn bij medewerkers.
  • Je traint en ondersteunt andere medewerkers bij het uitvoeren van procedures van het kwaliteitsmanagementsysteem zoals onderzoek en documentatie van afwijkingen en meldingen, het beheerst doorvoeren van veranderingen (Change Control) en de risk based protocollering en rapportage van validaties.
  • Je bent verantwoordelijk voor QA activiteiten als documentbeheer, voorbereiding periodieke management review, begeleiding & coordinatie van opvolging van audits door controlerende instanties en klanten, toezicht op kwaliteitsregistraties (inclusief analyses en evaluaties) en trendanalyses.
  • Je voert audits uit op processen van BaseClear en maakt onderdeel uit van het team van auditoren.
  • Je geeft GMP resultaten en inkomende Quarantaine goederen vrij.
  • Je neemt deel aan het Q-board van BaseClear en levert input d.m.v. periodieke rapportages.

Profiel

Wij zoeken een gedreven persoon die ervaring heeft met kwaliteitsmanagement en graag samen werkt met anderen. Je bent in staat om snel inzicht te hebben in complexe (laboratorium) processen, waarbij je een risk based benadering kunt toepassen. Je bent in staat om hoofd- van bijzaken te kunnen onderscheiden.

Je kunt helder communiceren, en hebt op een natuurlijke wijze overwicht en overtuigingskracht. Bij voorkeur woon je in de nabije omgeving  van Leiden.

Daarnaast is nodig:

  • Een opleiding op HBO niveau met aantoonbare ervaring op gebied van kwaliteitsmanagement (ISO17025 & GMP).
  • Goede kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Kennis van Lean Six Sigma is een pré.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend high-tech bedrijf, waarbij met een grote mate van zelfstandigheid in teamverband wordt gewerkt in een prettige werksfeer met ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

Wij bieden een beloning op basis van leeftijd en ervaring met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie over bovenstaande functie kun je verkrijgen bij Karen den Hollander (QA Manager) of Erna Barèl (COO) (071 523 3917).

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en C.V. (onder vermelding van vacaturenummer 2019-QA01) naar jobs@baseclear.nl

Sluitingsdatum: 31 oktober 2019 – Vacaturenummer 2019-QA01

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form