Receptionist(e)

RECEPTIONIST(E)S GEVRAAGD!

Leuke flexibele (bij)baan

Zoek jij een (bij)baan in een moderne kantooromgeving in Leiden? Kom dan als receptionist(e) in ons state-of-the-art pand werken!

Wij zijn op zoek naar een receptionist(e) die op de vrijdagen 8 uur beschikbaar is en naar twee oproepkrachten die flexibel inzetbaar zijn om bij te springen tijdens vakanties en in drukke periodes.

Wat ga je doen?

Als receptionist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, leveranciers en natuurlijk de medewerkers die in het pand werken. Je bemant niet alleen de receptie, je bent ook verantwoordelijk voor het beantwoorden en doorverbinden van telefoongesprekken, het openen en sluiten van de receptie en voor de ontvangst van bezoekers en leveranciers. Daarnaast verzorg je de inname en uitgifte van bezoekerspassen, regel je postzaken en pakketjes, voer je licht administratief werk uit én zorg je dat het er achter de receptie netjes uitziet. Altijd gastvrij, servicegericht en met een glimlach. 🙂

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een representatieve, gastvrije en professionele klantgerichte houding en uitstraling en voelt je verantwoordelijk voor een zorgeloze werkdag van medewerkers en bezoekers in het pand.
  • Je bent enthousiast, weet goed te organiseren en je werkt nauwkeurig.
  • Je weet goed om te gaan met Outlook, Word en Excel.
  • Je ziet uitdaging in het zelfstandig runnen van de receptie en je kunt goed samenwerken werken met collega’s.
  • Je vindt het geen probleem om waar nodig Engels te spreken met bezoekers en medewerkers of aan de telefoon.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor een zorgeloze werkdag van de medewerkers en bezoekers van het pand.

Wat bieden wij jou?

Een leuke afwisselende (bij)baan in een dynamisch groeiend high-tech bedrijf met veel jonge collega’s waar jij het visitekaartje bent. Een vast inkomen gebaseerd op 1 dag in de week, aangevuld met mogelijk de extra uren die we je gevraagd hebben te werken.

Wil je meer weten? Bel dan met Niels Gerritsen, Facilitair Manager, via het telefoonnummer 071-523 3917.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatie o.v.v. vacaturenummer 2022-RC01 naar jobs@baseclear.nl, waarin je eveneens bevestigt dat je op de vrijdagen 8 uur beschikbaar bent.

Sluitingsdatum: 15 oktober 2022

Convinced? Get in touch

Get a quoteMeet baseClearContact form